Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Studiofoto

Vill du fotografera i en riktig fotostudio, lära dig arbeta med ljussättning och olika tekniker? Häng på oss i denna fotokurs!

Under fyra träffar får du möjlighet att arbeta i en riktig fotostudio där du lär dig mer om ljussättning och tekniker för att få till så proffsiga resultat som möjligt oavsett om du vill arbeta med porträtt eller produktfoto.

Kursen är förlagd i Anders Lindbergs egen fotostudio. Studion rymmer max 6 personer, ni kommer därför att vara en liten grupp som kommer få möjlighet att arbeta anpassat utifrån gruppens behov. Information och adress till lokalen meddelas senare (centralt i Stockholm).

Vi ses på onsdag och torsdag v.39 och v.40!

Nivå

Förkunskaper: Kursen kräver att du har grundläggande kunskaper av digital systemkamera.

Cirkelledare

Anders Lindberg är en av våra mest erfarna cirkelledare - specialiserad på allt inom dataanvändande och fotografi.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt https://abfstockholm.se/kurser/om/. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
492259
Startdatum
28 september 2022
Veckodagar
Onsdag, Torsdag
Tidpunkt
18:30–21:00
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
5
Plats
Egen lokal, adressen finns på anmälningslista
Pris
2600 kr
Cirkelledare
Anders Lindberg
Anmäl dig