Hoppa till huvudinnehåll

Hjärnans förmåga till förändring

Nyfiken på hur hjärnan fungerar och hur du kan påverka den? Här får du veta det.

I den här kursen belyser vi hjärnans struktur, funktion, kemi och dess förmåga till förändring. Det blir både teori och praktiska övningar där vi involverar båda hjärnhalvorna. Vi ser på våra möjligheter att påverka vårt minne, vår inlärningsförmåga, intelligens och uppmärksamhet. Vad kan du själv göra för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för hjärnans olika förmågor och öka din kreativitet?

Cirkelledare

Reza Yazdani är fil.dr i medicinsk genetik från Uppsala Universitet. Han har arbetat som forskare på SLU i Umeå och Uppsala. Han har också varit cirkelledare i flera år bl a kring minnets möjligheter.

Bra att veta
•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
•Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
483695
Startdatum
05 oktober 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
15:00–17:30
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
14
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1075 kr
Cirkelledare
Reza Yazdani
Anmäl dig