Hoppa till huvudinnehåll

Mindfullness - grundnivå

Mindfulness ett förhållningssätt som hjälper dig utveckla din uppmärksamhet, medvetenhet och närvaro. Att vara mindful handlar om att vara medveten om vad som sker i nuet utan att döma det som sker.

Oavsett livssituation kan du med mental träning och medveten närvaro minska din upplevelse av stress och få en känsla av sammanhang, kontroll och tillit till din egen förmåga. Genom övningar tränar vi på att öka medvetenheten om dina resurser för att kunna utveckla och stärka dem.

Alla hittar sina egna lösningar och möjligheter till vidare utveckling.

Till denna kurs hör även ett längre pass, lördagen 7/11 kl 10.00-14.00
En dag i närvaro med dig själv och i gemenskap med andra. Under dagen skapas förutsättningar som ger dig möjlighet att landa och återhämta dig. Vi gör övningar tillsammans och dagen går i tystnadens tecken. Frukt ingår.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper kring mindfulness eller personlig utveckling.

Kursmaterial/Litteratur
Det kursmaterial som används delas ut av kursledaren eller återfinns digitalt.

Ledare
Lottie Méran har många års erfarenhet av att arbeta med att skapa en hållbar livsstil. Hon har ett stort intresse för människor och brinner för att bidra till att fler ska få möjlighet att skapa en livsstil som de trivs med och som kan hålla hela livet. Lottie har lång erfarenhet av att leda grupper och individer och möter allas unika behov med stor empati och förståelse.

Har du frågor gällande innehåll eller annat är du varmt välkommen att kontakta kursledaren.
Lottie Méran 070- 608 00 99 eller
lottiemeran@gmail.com

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477355
Startdatum
07 oktober 2020
Veckodagar
Onsdag, Lördag
Tidpunkt
18:00–20:15
Antal tillfällen
9
Antal lediga platser
13
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1995 kr
Cirkelledare
Lottie Méran
Anmäl dig