Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! HLR vuxenutbildning med hjärtstartare

Hjärt- och lungräddning är något för alla, även för dig som deltagit i HLR utbildning tidigare.

Kursen ger dig kunskaper som kan vara livsavgörande. Du lär dig rädda personer som har drabbats av hjärtstopp och/eller riskerar att kvävas. Både teori och praktik med övning på docka ingår. Hur avlägsnar jag föremål i halsen, andningshjälp och hjärtkompressioner, medvetande kontroll mm. Och hur man använder hjärtstartare. Kursen sker i enlighet med Svenska HLR rådets riktlinjer.

 Cirkelledare Kim Lundahl är certifierad instruktör med mångårig erfarenhet av säkerhetsutbildningar inom både polisen och brandkåren bland annat.

Bra att veta

•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
491416
Startdatum
28 september 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
14:00–16:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
13
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
480 kr
Cirkelledare
Kim Wallin Lundahl
Anmäl dig