Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Ryggyoga (både fysiskt och på distans)

En yoga för dig som vill stärka din rygg.

Stillasittandet har blivit vår tids stora hälsofara. Med ryggyoga gör via anpassade yogarörelse för vår rygg och bål samtidigt som vi utforskar vår hållning och våra "inte bra för ryggen-vanor."

Kom i mjuka kläder. Vill du använda matta ta gärna med egen yogamatta (det finns att låna vid behov).

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper.

Upplägg
Det här är en kurs som genomförs både fysiskt i ABF-huset men du kan även välja att delta på distans i form av videokonferenser via Microsoft Teams på fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta på distans. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Det är bra om du har ett rum där du kan jobba ostört. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.


Cirkelledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.
Charlotte Axelsson är utbildad i kundaliniyoga och medicinsk yoga. Hon har yogat sig igenom graviditet, glädje, sorg och utbrändhet och har praktiserat yoga i över 14 år.

Bra att veta
•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
487626
Startdatum
16 februari 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:45–19:15
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
5
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1295 kr
Cirkelledare
Charlotte Axelsson
Anmäl dig