Hoppa till huvudinnehåll

Prova på: Lugn yoga för alla (klassisk yoga)

Ta chansen att testa före du bestämmer dig, detta tillfälle är gratis. Lugn yoga för alla - du behöver inga förkunskaper och du behöver inte vara vig!

Prova på!
Nu finns möjligheten att testa våra populära yogaklasser. Kostnaden är 150 kr, detta dras av på din kursavgift om du anmäler dig till befintlig kurs vid prova på tillfället.

Lugn yoga för alla fokuserar på att hitta det inre lugnet, det djupa andetaget och att hjälpa sig själv i stressade situationer.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper kring yoga.

Kursmaterial
Yogamattor och filtar finns, men vill du ta med din egen matta går det såklart bra.

Upplägg
Klassisk yoga, avspänning och meditation
En djupgående kurs som passar alla oavsett tidigare erfarenhet eller förutsättningar. Kursen byggs upp på ett systematiskt vis och innehåller tekniker som går att anpassa efter behov.
Kursen ger både en introduktion till och en fördjupad förståelse för de klassiska yogateknikern och deras positiva verkan.

Varje lektion består av
-Asana, fysiska rörelser
-Pranayama, andningstekniker
-Yoga nidra, djupavspänning
-Dhyana, meditation

De olika yogateknikerna syftar till att koordinera kropp och sinne och skapar tillsammans en helhet som bidrar till stadighet, stillhet och balans såväl fysiskt som emotionellt och mentalt. 

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
478042
Startdatum
02 september 2020
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
10:00–11:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
8
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
Gratis
Cirkelledare
Matilda Hedman
Anmäl dig