Hoppa till huvudinnehåll

Xin Qigong

Är du nyfiken på Xin Qigong? Då är det här kursen för dig!

Xin Qigong består av en serie mjuka långsamma rörelser som anses aktivera livskraften qi - kroppens självläkande kraft, stärka immunförsvaret och lösa upp spänningar som ger välbefinnande för kropp och själ.

Vi går igenom 12 övningar som du sen kan utöva själv. Xin Qigong betyder "Hjärtats Qigong". När vi slappnar av och lugn och ro sprider sig i kropp och själ anses det stärka hjärtat.

Nivå
Kursen vänder sig till både dig som är nybörjare och för dig som provat förut.

Ledare
Anne började träna Tai Chi och Qigong 1979 i New York hos ett flertal kinesiska mästare och har sedan fortsatt träna för olika lärare utomlands och i Sverige. Anne har undervisat i Tai Chi och Qigong sedan 1982.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
483679
Startdatum
16 september 2021
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
17:30–18:15
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
Mäster Olofsgården
Svartmangatan 6, Gamla Stan 11129 STOCKHOLM
Pris
1080 kr
Cirkelledare
Anne Külper
Anmäl dig som reserv