Hoppa till huvudinnehåll

Yoga för alla (kundalini) - (både fysiskt och på distans)

Kraft, energi och medveten närvaro med yoga.

Tanka ny energi och stilla ditt sinne via yogan. Här stärker du kroppen samtidigt som du övar på medveten närvaro – att vara här och nu. Du får även lära dig vikten av återhämtning i vardagen.

Ett yogapass innehåller olika rörelser, andningsövningar och meditationer. Alla kan delta, inga förkunskaper behövs. Vår cirkelledare Charlotte ser till att anpassa rörelserna efter dina förutsättningar. Ta på mjuka kläder och ha gärna en yogamatta till hands om du har.

Upplägg
Det här är en kurs som genomförs både fysiskt i ABF-huset men du kan även välja att delta på distans i form av videokonferenser via Microsoft Teams på fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta på distans. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. Det är bra om du har ett rum där du kan jobba ostört. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

Cirkelledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.
Charlotte Axelsson är utbildad yogaledare och håller bla kurser för Korpen Stockholm.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484059
Startdatum
22 september 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:45–19:15
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
4
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1180 kr
Cirkelledare
Charlotte Axelsson
Anmäl dig