Hoppa till huvudinnehåll

Yoga på lunchen

Börja veckan med en avkopplande och vitaliserande lunchyoga.

Börja veckan med en avkopplande och vitaliserande lunchyoga. Vi gör sköna rörelser för att landa i kroppen i kombination med enkla andningstekniker som reducerar stress och ökar ditt fokus.

Ett yogapass innehåller olika rörelser, andningsövningar och meditationer. Vår ledare ser till att anpassa rörelserna efter dina förutsättningar vilket gör att alla kan delta. Vi kan även anpassa övningarna till stol för den som vill det.

Kom i mjuka kläder. Ta gärna med egen yogamatta (det finns att låna vid behov).

Förkunskaper
Du behöver inte ha några förkunskaper.


Cirkelledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.
Charlotte Axelsson är utbildad i kundaliniyoga och medicinsk yoga. Hon har yogat sig igenom graviditet, glädje, sorg och utbrändhet och har praktiserat yoga i över 14 år.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
481368
Startdatum
12 april 2021
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
12:00–12:45
Antal tillfällen
7
Antal lediga platser
9
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
735 kr
Cirkelledare
Charlotte Axelsson
Anmäl dig