Hoppa till huvudinnehåll

Akvarellmåleri i skärgården – Siaröfortet

Inspireras av skärgården och måla utomhus under handledning.

Med inspiration från Stockholms norra skärgård och dess natur, Siaröfortet, med dess kanoner, klippor och små badstränder, får du i denna akvarellkurs under en dag möjlighet att måla akvarell utomhus under handledning både i grupp och på individuell nivå. Du bör ha målat lite tidigare så att du är bekant med materialet men för övrigt är det för alla nivåer.

Praktiskt
Båt avgår från Strömkajen framför Grand Hotel kl 08.45 och du köper din egen biljett ombord på båten, 190 kr tur och retur (pensionär 138 kr) enligt 2021 års priser. Båten beräknas vara tillbaka i Stockholm 18.20. Båtresan enkel väg tar ca 2 timmar och du kan köpa varma och kalla rätter och kaffe ombord till och från Siaröfortet. På ön finns också en kafeteria och restaurang. Skulle det bli sämre väder finns möjlighet att sitta inomhus.

Kostnader
Material och båtresa ingår inte i kursavgiften.

Bra att veta

Är du osäker på om du vågar boka? Vi förstår, därför har vi förändrat våra avbokningsregler och tillåter fri avbokning fram till 10 dagar innan kurstillfället.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
487267
Startdatum
18 juni 2022
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
08:45–18:20
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
14
Plats
Siaröfortet
Pris
700 kr
Cirkelledare
Rolf Ydefeldt
Anmäl dig