Hoppa till huvudinnehåll

Måleri i olja eller akryl

Här får du hjälp att komma igång och utforska färg, komposition, motiv och uttryck.

Hitta ditt eget måleri! Du väljer själv om du vill måla i olja eller akryl och vilket motiv du vill arbeta med. Det kan förekomma gemensamma genomgångar men mest handledning på individuell nivå med råd och tips. Den här målerikursen passar även dig som redan hunnit utveckla ditt måleri.

Nivå
Passar både nybörjare och dig som målat tidigare.

Material
Material ingår inte i kursavgiften.

Cirkelledare
Maria Lundmark har lång och gedigen erfarenhet som ledare inom akryl- och oljemåleri och kroki bland annat. Maria vägleder sina deltagare genom beröm och kritik på vars och ens nivå. Det är viktigt att alla får känna sig sedda och utvecklas. Maria är själv aktiv konstnär och utbildad bla på Konstfack i Stockholm.

Bra att veta
•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
490691
Startdatum
06 september 2022
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
15:45–18:15
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
10
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2750 kr
Cirkelledare
Maria Lundmark Hedvall
Anmäl dig