Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Kickstarta ditt serieteckningsprojekt (distans)

Bär du på en idé till en serie? På den här kursen får du hjälp att låta din serie-idé bli av!

Kursen pushar dig att genom korta övningar att utvecklas i ditt serieberättande, men fokuserar på handledning av ditt projekt och tips om hur du kommer igång med ditt serieskapande – och vad du behöver för att hålla igång. Ta med en idé till en serie till kursen eller inspireras på plats.


Material
Material ingår inte i kursavgiften.

Nivå
Den här kursen passar dig som har tecknat serier förut.

Upplägg
Det här är en distanskurs som genomförs i form av videokonferenser via Microsoft Teams på fasta tider. Du behöver en dator uppkopplad mot internet för att kunna delta. Datorn behöver ha kamera och mikrofon, alternativt att du ansluter ett headset till datorn. För handledning lägger du upp bilder av dina övningar på ett slutet forum som endast kursdeltagare har tillgång till. Träffarna är strukturerade, varje tillfälle innehåller både teoretiska genomgångar och praktiska övningar. Det är bra om du har ett rum där du kan jobba ostört. Du kommer att få information innan kursstarten med instruktioner om hur du gör för att ansluta till kursen.

 Cirkelledare

Iso Lindh är serietecknare och illustratör med specialintresse för både bildberättande och småskalig tryckteknik. Tog examen från Serieskolan i Malmö 2011 och har lett kurser i serieteckning och bildskapande sen 2016.

Bra att veta

•För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
•Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
•Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
•Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
487608
Startdatum
21 april 2022
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:30–20:00
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
12
Plats
Distans på nätet
Pris
795 kr
Cirkelledare
Iso Lindh
Anmäl dig