Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Serieteckning fördjupning

På den här kursen går vi vidare med serietecknandet.

Utveckla ditt serietecknande genom att upptäcka fler sätt att skriva manus och livligare sätt att teckna. Kursen bygger på teoretiska genomgångar och praktiska övningar i bl.a. dramaturgi och karaktärsdesign. Vi diskuterar arbetsmetoder som förenklar skapandet och hur du som serietecknare hittar din stil. Under kursen får du även möjlighet att arbeta med ett eget projekt under handledning.

För den som vill fördjupa sig finns möjlighet att göra hemuppgifter mellan träffarna. Kursens mål är att ge dig förutsättningar att fortsätta hitta på och färdigställa egna serieprojekt.

Material
Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477467
Startdatum
07 november 2020
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
10:15–12:45
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
5
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
825 kr
Cirkelledare
Iso Lindh
Anmäl dig