Hoppa till huvudinnehåll

Serieteckning nybörjare

Vill du lära dig serieteckningens grunder, vad som gör en serieteckning bra? Då kan det här vara kursen för dig som vill komma igång.

Lär dig mer om hur bild och text samverkar i serier, om hur du skriver berättelser, tecknar uttrycksfullare bilder och lägger upp effektiva arbetsprocesser för ditt serieskapande. Kursen bygger på teoretiska genomgångar och praktiska övningar i att teckna, skriva och analysera serier och ger dig en bred bas för att utvecklas vidare.

För den som vill fördjupa sig finns möjlighet att göra hemuppgifter mellan träffarna. Kursens mål är att testa många tekniker och hitta den som passar för just dig.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
480888
Startdatum
06 februari 2021
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
10:15–12:45
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
7
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
825 kr
Cirkelledare
Iso Lindh
Anmäl dig