Hoppa till huvudinnehåll

Skapa din egen barnbok

Har du drömt om att illustrera din egen barnbok?

Genom lekfulla övningar och tydlig teori får du inspiration till att skapa och utveckla en egen berättelse och teckna bättre. Vi undersöker hur bild och text kan förstärka varandra. Dessutom går vi igenom effektiva arbetsprocesser och vägen från idé till utgivning. Målet är att du ska ha skapat delar av din bok och ha hittat till en tydlig arbetsplan för hur du färdigställer hela boken. Träffarna är strukturerade, varje tillfälle innehåller både teoretiska genomgångar, praktiska övningar och handledning. För den som vill fördjupa sig finns möjlighet att göra hemuppgifter mellan träffarna.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
481649
Startdatum
27 februari 2021
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
13:30–16:00
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
9
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1600 kr
Cirkelledare
Iso Lindh
Anmäl dig