Hoppa till huvudinnehåll

Teckning

Lär dig arbeta med perspektiv, skuggor och komposition med olika tekniker.

Med kol, blyerts och färgpennor får du lära dig att arbeta med perspektiv, skuggor och komposition. Denna teckningskurs fokuserar på den tredimensionella bilden. Kursen passar både för nybörjare och för dig som tecknat tidigare. Individuell handledning.

Material
Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.


Kursledare
Shahla Fallahian har gått konstnärlig utbildning på Konstskolan i Stockholm och hantverkspedagogisk yrkesutbildning på Nyckelviksskolan bland annat och har en mångårig erfarenhet av att leda studiecirklar och kurser. Hon är också aktiv konstnär själv. Med engagemang och glädje delar hon med sig av sina kunskaper och inspirerar till ditt kreativa skapande.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477401
Startdatum
23 september 2020
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
09:15–11:45
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
14
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1675 kr
Cirkelledare
Shahla Fallahian
Anmäl dig