Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Tyll och organzabroderi

Nyfiken på hur det är att arbeta med tyll och organza i broderi? Kom och låt dig inspireras under två lördagar!

Att brodera i tyll och organza är både lekfullt och lustfyllt och ger dig möjlighet att utvecklas i ditt textila skapande. På den här broderikursen får du arbeta med olika stygn och applikationer i tunna, fintrådiga och genombrutna tyger med nätstrukturer. Vi arbetar i olika lager med tyll respektive organza i olika färger och inspirerande övningsuppgifter. Första dagen med koncentration på tyll och andra dagen organza.

Material
Material ingår inte i kursavgiften. Information om vad du kan ta med kommer i kallelsen.

Cirkelledare
Suha Ayal är i grunden arkeolog men har alltid haft ett stort intresse för konst och textil. Hon är Levande verkstadspedagog och har läst 3 år på Handarbetets vänners textilutbildning.Tilldelades Täcklebo broderiakademis elevstipendium 2019.

 Kursdatum lördag-söndag 6-7 mars 2021

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
480957
Startdatum
06 mars 2021
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
10:30–15:30
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
7
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
995 kr
Cirkelledare
Suha Ayal
Anmäl dig