Hoppa till huvudinnehåll

Sy kläder och inredning

Vill du lära dig att sy kläder och inredning? Eller ändra gamla plagg som du redan har?

I den här kursen får du öva på att sy inredningsdetaljer, sy kläder efter färdiga mönster eller ändra på de gamla mönster eller plagg som du redan har. Under sykursen lär du dig grunderna: tillklippning, sömnad, materialkännedom mm.

Nivå
Du får individuell handledning på din egen nivå.

Material
Mönsterpapper och begränsat urval av mönster som du kan rita av finns i lokalen. Övrigt material tar du med själv. Symaskiner finns.

 Cirkelledare Caroline Stolk är utbildad inom damskrädderi och mönsterkonstruktion på Tillskärarakademin Stockholm. Hon har arbetat mycket med ulltyger/ handsömnad och har ritat många olika typer av mönster. Caroline syr gärna om, lagar och ändrar gamla plagg. 

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
490804
Startdatum
21 september 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
8
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2750 kr
Cirkelledare
Caroline Stolk
Anmäl dig