Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Krama din skuggsida - personlig utveckling

Det här är cirkeln för dig som vill vara modig och vågar göra en förändring i ditt liv!

Kursen vänder sig till dig som nyfiket vill lära dig mer om skam och tillsammans med andra utforska skammens påverkan på ditt sätt att älska, vara förälder och leva ett autentiskt liv.

Under kursens gång kommer vi att gå igenom skillnaden mellan skam och skuld samt i vilka sammanhang vi kan uppleva skam. Vad är egentligen skam? Vad är frisk och sund skam jämfört med giftig skam? Vi tittar på skillnaden mellan kvinnor och mäns upplevelse av skam, självpåtagen skam och samhällets/andras skam som kan läggas på dig.

Syftet är att du ska få kunskap och motivation att genomföra en förändring som kan leda till en förbättrad livskvalitet. Du startar ditt personliga förändringsarbete under cirkelns gång och målet efter cirkelns slut är att du har fått med dig de redskap som behövs för att fortsätta arbetet på egen hand.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
471448
Startdatum
03 september 2020
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
17:45–19:15
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
8
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
395 kr
Cirkelledare
Chantella Love
Anmäl dig