Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Krama din skuggsida fördjupning - personlig utveckling

Den här cirkeln vänder sig till dig som har gått den första kursen "Krama din skuggsida" eller sen tidigare har lite kännedom om skamkompassen.

Under denna fördjupningskurs kommer vi gemensamt titta mer på skammens olika försvar. Du väljer själv ett område som du vill titta närmare på. Vi kommer bland annat använda oss av samtalskort för att synliggöra skammens påverkan på våra liv. Vi kommer genom praktiska övningar få verktyg som du kan använda i din vardag. Vilka reaktionsmönster hos dig själv behöver du utveckla en bättre förståelse och tolerans för? Det är ett exempel på frågor som vi kan diskutera.

Alla våra nyheter har nedsatt pris. Rabatten är inkluderad i det angivna priset.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477887
Startdatum
01 oktober 2020
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
17:45–19:15
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
12
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
300 kr
Cirkelledare
Chantella Love
Anmäl dig