Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Kreativt skrivande (distans)

Vill du skriva tillsammans med andra men hinner inte åka till en kurslokal? Då är den här distanskursen någonting för dig!

I den här kursen går vi igenom vad som utmärker poesi, noveller och romaner. Vi läser exempel från skönlitteraturen och gör skrivövningar anpassade för varje genre. Deltagarna lämnar in två längre texter, förutom varje veckas skrivövning. Allt sker inom ramen för kursplattformen, där deltagarna förväntas vara aktiva under kursens gång. Vi går igenom hur en ger respons på ett konstruktivt sätt och övar oss på det.

Tanken är här att du också skall få möjlighet att ge och få vägledd positiv feedback, att lyfta varandras styrkor i texterna för utveckling, skrivenergi, bekräftelse och tillit.

Målet för kursen är att vi tillsammans som en studiecirkel utvecklar varandras skrivprocesser och skapar skrivglädje. Att tillsammans utforska olika genrer så att var och en hittar sin favorit.

Ledare
Cecilia Billsdotter Jonsson är bibliotekarie och skrivpedagog som tror att varje människa har flera berättelser inom sig som väntar på att bli skrivna.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484841
Startdatum
20 september 2021
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:30–21:00
Antal tillfällen
7
Antal lediga platser
7
Plats
Distans på nätet
Pris
1050 kr
Cirkelledare
Stefan Warnqvist
Anmäl dig