Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Poesikurs (distans)

Vill du skriva tillsammans med andra men hinner inte åka till en kurslokal? Då är den här distanskursen någonting för dig!

Vi läser och skriver poesi tillsammans med utgångspunkt i natur, värme och sommar. Vi lär oss grundläggande verslära, analyserar dikter, gör skrivövningar och hittar den personliga rösten. Skrivövningarna är lekfulla och syftar till att komma över den tröskel som människor kan känna inför poesi. Vi pratar en del om kritik och poesins funktion i vår omvärld idag.

Tanken är här att du också skall få möjlighet att ge och få vägledd positiv feedback, att lyfta varandras styrkor i texterna för utveckling, skrivenergi, bekräftelse och tillit.

Målet för kursen är att vi tillsammans som en studiecirkel utvecklar varandras skrivprocesser och skapar skrivglädje. Att tillsammans utforska olika genrer så att var och en hittar sin favorit.

Ledare
Cecilia Billsdotter Jonsson är bibliotekarie och skrivpedagog som tror att varje människa har flera berättelser inom sig som väntar på att bli skrivna.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484842
Startdatum
29 september 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:30–21:00
Antal tillfällen
7
Antal lediga platser
14
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1050 kr
Cirkelledare
Cecilia Billsdotter Jonsson
Anmäl dig