Hoppa till huvudinnehåll

Skrivarcirkel – Skrivkraft

Tycker du om att skriva och vill arbeta med självbiografiskt skrivande? Då är det här kursen för dig.

Kursen vänder sig till dig som kommit igång eller vill börja med eget självbiografiskt skrivprojekt och som nu vill ha stöd, inspiration och skrivglädje tillsammans med andra. Vi arbetar varje gång med inspirationsövningar bortom prestige och dömande. Ledorden är istället igenkänning, tillit och kreativt klimat där grupptrygghet alltid står i fokus. Kursen ger också möjlighet att arbeta vidare med eget material mellan varje träff. Vi  ger och får respons på delar av texter ur det egna skrivprojektet i mindre läsgrupper. 

Nivå
Den här kursen är för dig som vill komma igång eller har kommit igång lite med ditt självbiografiska skrivande.

Kursledare
Suzanne Berg är utbildad och verksam skrivpedagog som har passion för kreativa möten mellan människor oavsett ålder, bakgrund eller tidigare erfarenheter. Suzanne vill gärna dela med sig av skrivandet som konstform, källa till glädje och personlig utveckling.

  

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477872
Startdatum
27 september 2020
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
11:00–13:30
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
12
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
945 kr
Cirkelledare
Suzanne Berg
Anmäl dig