Hoppa till huvudinnehåll

Skrivarkurs – kreativt skrivande fördjupning varannan vecka

Här får du möjlighet att fortsätta utveckla ditt skrivande!

Vi arbetar med inspirationsövningar med möjlighet till vägledd respons. Du  kan välja att skriva både med självbiografiskt innehåll eller mer fiktivt skrivande. Fokus ligger på inspiration, skrivglädje och att komma vidare i din egen skrivprocess oavsett genre eller inriktning.


Nivå
Den här cirkeln är för dig som har kommit igång lite med ditt kreativa skrivande.

Upplägg
Vi träffas varannan vecka, ojämna veckor. Cirkelledare Suzanne Berg är utbildad och verksam skrivpedagog som har passion för kreativa möten mellan människor oavsett ålder, bakgrund eller tidigare erfarenheter. Suzanne vill gärna dela med sig av skrivandet som konstform, källa till glädje och personlig utveckling.

 

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
491109
Startdatum
30 september 2022
Veckodagar
Fredag
Tidpunkt
09:00–12:15
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
12
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2555 kr
Cirkelledare
Suzanne Berg
Anmäl dig