Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Kreativ och hållbar matlagning i teori och praktik - vardagsmat och matlåda

Lär dig att trolla med råvaror som växer i vår närhet och gör gott för bägge planeten och hälsan

Globaliseringen har förändrat hur vi äter och tillagar vår mat. Vad vi väljer att lägga på tallriken har stor påverkan på vårt samhälle, planeten och hälsan. Under denna kurs kommer du att få möjlighet att lära dig om matens faktiska pris och hur man trollar fram fantastiska vardagsrätter som passar matlådan med enkla, billiga råvaror som kommer att göra dig mer hälsosam. Vi utgår från det svenska grönsaksåret och adderar smaker från hela världen.

I denna kurs fokuserar vi på vardagsrätter som passar bra till matlådan.

Ledare

Olga Grönvall Lund

Entreprenör och grundare av Mäckish AB, Bellga AB och det politiska projektet Reformaten. Olga arbetar med olika mat- och hållbarhetsrelaterade projekt. Allt från att vara värd för egna evenemang till att skapa klimatsmarta menyer, tv-program, föreläsningar, catering, produktioner och mycket mer. Hon vill göra världen lite godare, smartare och roligare!

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
481800
Startdatum
26 maj 2021
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
17:00–21:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
9
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
800 kr
Cirkelledare
Olga Grönvall Lund
Anmäl dig