Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Mani in Pasta - Pane e Pizza

Vad finns det för likheter mellan pizza, taralli, bröd och vissa kakor? Vill du lära dig mer om smakerna i det italienska köket?

Mani in pasta – som på italienska betyder händer i degen – är en matlagningskurs för dig som vill lära dig att göra den godaste pizzadegen bara genom att blanda vatten, mjöl och jäst.

Du kommer under kursen att bekanta dig med många olika typer av bröd och pizza – det finns otaliga varianter i Italien. Vi samlas sedan till lunch för att under trevliga former smaka på och njuta av det vi skapat. Högsta italienska kvalitet, Eccellenze Italiane!

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Giovanna Carlsson är född i Neapel, Italien och är bokstavligen talat uppvuxen med händerna i degen. Även om hon älskar den svenska matkulturen har hennes hjärta inte slutat slå för den äkta italienska maten. Giovanna är Food guide i sin hemregion Kampanien i Italien och driver även Facebook-sidan "En napolitanska i Sverige".

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
485221
Startdatum
07 november 2021
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
11:00–15:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
10
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
800 kr
Cirkelledare
Giovanna Carlsson