Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Matfotografi & stilleben

Matfotografering har fått ett dåligt rykte i och med sociala medier men att avmåla stilleben har varit populärt ända tillbaka till antik tid! Här lär vi oss att ge liv åt bilder som ofta kan uppfattas som ganska tråkiga.

Det här är kursen för dig som vill utveckla dina fotografiska färdigheter, lära känna din kamera och på samma gång ha roligt med mat!

Matfotografering har fått ett dåligt rykte i och med framfarten av sociala medier men att avmåla stilleben har faktiskt varit populärt ända tillbaka till antik tid. Att fotografera stilleben är ett tacksamt sätt att i lugn och ro få öva och arbeta på sina fotografiska färdigheter. Under dagen arbetar vi med olika kompositioner, vinklar, färger och hur vi kan göra våra bilder mer intressanta!

Vi lagar såklart maten själva och experimenterar med olika råvaror. Mot slutet av kursen äter vi tillsammans och diskuterar vad vi lärt oss av dagen. Här finns möjlighet att analysera varandras foton och lära av varandra.  

Förkunskaper
Du behöver inga förkunskaper men krav är att ha med sig egen kamera.

Upplägg
Det här är en endagskurs som går i Restaurang Cirkelns kök i ABF-huset på Sveavägen 41.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
471996
Startdatum
29 mars 2020
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
11:00–15:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
5
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
800 kr
Anmäl dig