Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Matlagningskurs - Köttersättning: Tofu och Seitan

Tofu och seitan är inte bara gott. Det är också proteinrikt, billigt, miljösmart och enkelt att göra när man väl lärt sig. Dessa livsmedel kan fullgott ersätta köttprodukter och fortfarande erbjuda en varierande kost.

Tillsammans komponerar vi en miljösmart meny utifrån köttersättning som tofu och seitan. Livsmedel som vi skapar själva från grunden. Samtidigt lär vi oss mer om FN:s globala mål vilka behöver eftersträvas för att nå utmaningarna med de globala klimatförändringarna. Under dagen samtalar vi parallellt med matlagningen och djupdyker i ämnet under ledning av en erfaren cirkelledare. Vi avslutar sedan kursen med att tillsammans inta den måltid vi tillagat under dagen.

Blir det mat över tar vi med oss den hem, inget svinn! Recept ingår. 

Upplägg
Kursen går på en söndag i restaurang Cirkelns fina lokaler i ABF-huset.

Ledare
Alla våra ledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
471816
Startdatum
22 mars 2020
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
11:00–15:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
6
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
800 kr
Anmäl dig