Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Veganska desserter och bakverk

Hur ersätter du ägg och smör om du vill baka veganskt? Mjölkfri chokladmousse, finns det?

Går det verkligen att göra maränger av samma kvalité fast den inte innehåller några spår av animaliska produkter? Svaret är ett rungande ja! Det behöver inte heller vara så svårt att ersätta mjölk, grädde eller ägg när du bakar utan det kan göras med relativ lätthet. Samtidigt minskar du ditt avtryck på klimatet! 

I den här matlagningskursen som går i restaurang Cirkelns kök i ABF-huset utforskar vi tillsammans den kanske för många överraskande stora världen av veganska efterrätter.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
472039
Startdatum
08 mars 2020
Veckodagar
Söndag
Tidpunkt
11:00–15:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
10
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
800 kr
Anmäl dig