Hoppa till huvudinnehåll

Sommarkurs: Ekologi och hållbarhet, odling och matlagning utan gifter - Vintervikens trädgård

Lär dig mer om hållbar odling och matlagning. Inspireras av ekologin i Vintervikens trädgård och delta i samtal i ämnet utan krav på förkunskaper.

Välkommen på en dag i ekologin och hållbarhetens tecken i vackra Vintervikens trädgård! Vi går en visad vandring i köksträdgården där grödor, örter och växter odlas ekologiskt och utan gifter. Vi skördar något eget från trädgården och tillagar en gemensam måltid över grill medan vi samtalar och delar med oss av tankar och erfarenheter i hur vi kan odla vår egen mat. Samtalen sker i en mötesform som är öppen för alla, med eller utan förkunskaper i ämnet. 

Praktiskt
Skulle det bli sämre väder kan krävas regnplagg medan vi skördar den mat vi ska tillaga. Matlagning sker under tak och samtalen kan ske i ett inglasat växthus. En extra tröja kan vid sämre väder vara på sin plats.

OBS! Vintervikens Trädgårdscafé (Vinterviken med enkelt V) ligger vid koloniträdgårdarna öster ut mot Liljeholmens T-banestation och ganska nära sjön Trekanten. Det är alltså INTE Wintervikens café med W. (gamla Nobels fabrik)

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
463836
Startdatum
05 augusti 2019
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
11:00–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
6
Plats
Vintervikens trädgård
Vinterviksvägen 30 11765 STOCKHOLM
Pris
795 kr
Anmäl dig