Hoppa till huvudinnehåll

Vegoforum 2020:4 | Demokratiworkshop Vegomaten tar över

Vegoforum är ett kunskapsforum där forskare, experter, opinionsbildare och politiker föreläser och samtalar om fördelarna med vegomat.

Det är också en mötesplats för dig som vill träffa andra vegointresserade och knyta kontakter inom vegovärlden. Forumet riktar sig mot alla: från den som är nyfiken på vego till den som är aktiv inom vegorörelsen.

Under 2020 kommer vi att ha hela 4 forumdagar med olika teman. Dessutom kommer vi att ha en serie öppna demokratiworkshoppar, där du lär dig mer om hur du kan vara med och uppmuntra och påverka politiken i vegovänligare riktning.

Fjärde temat 2020 är ”Vegomaten tar över”. Under denna demokratiworkshop diskuterar vi hur vi som konsumenter och medborgare kan uppmuntra utvecklingen mot en hållbar, vegetarisk matkonsumtion. Hur uppmuntrar och stöttar vi livsmedelsföretag, butikskedjor och politiker för att påskynda utvecklingen? Mer om innehållet kommer inom kort här och på http://vegoforum.se

Forumet är helt kostnadsfritt. Varmt välkommen!

Lokal: Kungsholmsrummet, plan 4
Observera att föreläsningssal kan ändras vid behov. Uppdaterad information om föreläsningssal finns alltid på skärmarna i ABF-husets entré. Välkommen!

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
473935
Startdatum
05 november 2020
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:00–20:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
51
Medarrangör
Vegoforum
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
Gratis
Cirkelledare
Per-Anders Jande
Anmäl dig