Hoppa till huvudinnehåll

ABF:s Blåsorkester

Damma av ditt instrument och kom med i vårt band! Vi söker dig som spelar ett blåsinstrument, kontrabas eller slagverk.

Vi är en liten (men fin) orkester som gärna vill spela och utvecklas tillsammans med dig. En bredd repertoar väntar på dig under ledning av en erfaren dirigent med gott humör. Syftet är att det ska bli både lärorikt och kul att spela tillsammans - välkomna!

Meddela gärna i kommentarsfältet vid ansökan vilket instrument du spelar. Bleckblåsinstrument, trombon eller tuba sökes extra mycket, men alla är välkomna!

Kursmaterial:
Eget instrument och notställ

Ledare
Christina Pearce har varit dirigent för Svenska järnvägars musikkår sedan januari 2019. Tidigare har hon varit biträdande dirigent för Stockholms blåsorkester och Södertälje symfoniorkester.

Christina flyttade till Sverige från England 2010. Hon arbetar som frilansmusiker och ger privatundervisning i klarinett, saxofon och piano.  Christina har studerat både klassisk musik och musikpedagogik vid University of Southampton och University of Bristol i Storbritannien, och svensk folkmusik på Birka Folkhögskola i Jämtland. Hon har varit verksam som träblåsmusiker i flera genrer: underhållnings- och teatermusik, blåsorkester, symfoniorkester och storband, samt i mindre ensembler som klarinett- och saxofonkvartett.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
487510
Startdatum
09 mars 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
19:00–21:15
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
5
Plats
Jonas Näslund AB
Wallingatan 35 11124 Stockholm
Pris
2450 kr
Cirkelledare
Christina Pearce
Anmäl dig