Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! DJ-kurs för kvinnor och icke-binära (nybörjare)

Kom igång och lär dig DJ:a i denna introduktionskurs!

Välkommen till en introduktion i DJ:ing där du får lära känna olika delar av en typisk dj-set up, vilka funktioner som finns och alla grunder i hur man DJ:ar.

Vi går igenom begrepp som BPM, EQ, FX, looping, beat matching by ear, monitor, transitions, tempo och mixning samt lär oss genom enkla nybörjarknep att komma igång att testa göra övergångar mellan olika låtar.  Vi övar praktiskt genom att testa olika metoder en kan förhålla sig till och utvecklar tankesätt som tar dig steg för steg framåt i ditt dj:ande.

Ledare
Cirkelledaren Delia Okaro har i senare ålder själv lärt sig att dj, producera, mixa och mastra musik, hon föreläser om egen styrka och inspirerar att bryta barriär om vad som är möjligt. Det handlar om att lägga tid för det du brinner för, inga förkunskaper behövs bara kärlek till dina drömmar.
Du kan kolla in hennes artistprofil och senaste låt här: https://open.spotify.com/artist/768oWAbPZ3zDTuARKBThtC?si=eSBz6NmkQ-y5LQO-RWX53w&dl_branch=1

 
Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
484402
Startdatum
07 september 2021
Veckodagar
Tisdag
Tidpunkt
19:15–20:45
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
590 kr
Anmäl dig som reserv