Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Musikproduktion för kvinnor och icke-binära (fortsättning)

Utveckla dina färdigheter i Logic Pro X i denna fortsättningskurs.

I fortsättningskursen, kommer vi repetera, för att sedan djupdyka i olika strukturer när man skapar en låt. Förstå plugins, software instruments och mixning. Hur kan man tänka och vad för problem stöter man på? En fortsättning på nybörjarkursen. Hitta din process genom en rolig kurs som fokuserar på att hitta ditt egna sätt att skapa och utveckla ditt egna sound. 

Vi kommer helt enkelt dyka ett steg djupare in i musikproduktionens värld. 

 Nyckelord: Introduktion, Midi, Audio, Effekter, Bussar, Loopar/one shots, Plugins, Drum programming, Kompressor, Reverb, EQ, Mixing av vocals och midi tracks/inspelningar, Automation, Logics egna loop Bibliotek, Splice, piano roll, Mixer, Software instruments, Sampler chromatic map, Convert, Tools.

Cirkelledaren Delia Okaro har i senare ålder själv lärt sig att producera, mixa och mastra musik, hon föreläser om egen styrka och inspirerar att bryta barriär om vad som är möjligt. Det handlar om att lägga tid för det du brinner för, inga förkunskaper behövs bara kärlek till dina drömmar.
Du kan kolla in hennes artistprofil och senaste låt här: https://open.spotify.com/artist/768oWAbPZ3zDTuARKBThtC?si=eSBz6NmkQ-y5LQO-RWX53w&dl_branch=1

Upplägg
 I kursen jobbar ni ABF-husets studiolokal där det finns tillgång till en Mac-dator med Logic Pro X och instrument. Du får dock ta med dig din egna dator om du vill.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
487552
Startdatum
07 februari 2022
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
18:15–20:45
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
895 kr
Anmäl dig som reserv