Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Sångkurs fortsättning

Utveckla din sångfärdighet!

Under tre intensiva dagar ses vi och sjunger! Vi jobbar framförallt med sångteknik och gestaltning för att komma så nära ditt önskade sångideal som möjligt. Det kan till exempel handla om att du vill kunna sjunga mer volymstarkt eller ta lägre toner, eller att utforska vad "sjunga med mer känsla" kan innebära. Kursen ges framförallt i masterclassformat så du som deltagare skakänna dig okej med att sjunga och bli instruerad inför andra. Kursen passar dig som har sjungit en del och vill komma vidare. 

Till kursstart tar du med dig material du vill jobba med (1-2 låtar) och exakt hur dagarna kommer att se ut styrs av deltagarnas önskemål.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Kursledare är Anna Berglund som driver egna produktionsbolaget Anna Arco Art Production. Hon har släppt flera album både på eget och  på andra skivbolag. Hon har en master från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och är förutom artist och producent även skribent och håller i kurser och workshops om både låtskrivande, sångteknik och jämställdhet inom musikbranschen. 

Bra att veta

Är du osäker på om du vågar boka? Vi förstår, därför har vi förändrat våra avbokningsregler och tillåter fri avbokning fram till 10 dagar innan kurstillfället.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
476821
Startdatum
20 juli 2020
Veckodagar
Måndag, Tisdag, Onsdag
Tidpunkt
10:00–14:00
Antal tillfällen
3
Antal lediga platser
10
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
650 kr
Cirkelledare
Anna Berglund
Anmäl dig