Hoppa till huvudinnehåll

Nyhet! Singer/songwriter-camp

Vill du djupdyka i låtskrivande och bli bättre på att sätta text till melodi eller melodi till text?

Har du kanske en bunt halvfärdiga låtar hemma som aldrig blir klara eller är du sugen på att skriva din första låt? Vi gör kreativa övningar med ämnen som improvisation, arrangering, rim, anaforer, metaforer, semantik och co-writing. Utgångspunkten är alltid du själv och vi arbetar för att hitta och utveckla din personliga röst. Kursen syftar till att ge dig verktyg som du efter terminsslutet kan använda på egen hand för att ta din musik längre. Som deltagare ska du känna dig trygg med att spela upp och få feedback inför andra. Alla genrer välkomna!

Upplägg
Under kursen kommer vi vara både i ett studierum med elpiano samt i en utrustad replokal/studio.

Ledare
Alla våra kursledare har gedigen erfarenhet inom sitt område. Våra ledare erbjuds också att gå ABF:s grundläggande cirkelledarutbildning. Kursledare är Anna Berglund som driver egna produktionsbolaget Anna Arco Art Production. Hon har släppt flera album både på eget och  på andra skivbolag. Hon har en master från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och är förutom artist och producent även skribent och håller i kurser och workshops om både låtskrivande, sångteknik och jämställdhet inom musikbranschen. 

Bra att veta

Är du osäker på om du vågar boka? Vi förstår, därför har vi förändrat våra avbokningsregler och tillåter fri avbokning fram till 10 dagar innan kurstillfället.

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
476566
Startdatum
22 juni 2020
Veckodagar
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
10
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1600 kr
Cirkelledare
Anna Berglund
Anmäl dig