Hoppa till huvudinnehåll

Sommarprogram: Sångkurs för nybörjare

Kom och sjung med glädje tillsammans!

Ta ett djupt andetag, kolla hållningen och stå stadigt med båda fötterna. Känn att hakan är avslappnad, sätt händerna i sidan och hojta lite högt och hojta sedan lite lägre efter behag.

Kom och sjung med glädje tillsammans!

I denna kurs förväntas du vara nybörjare och fokus kommer ligga på grundläggande sång- och andningsteknik. Här får du förutsättningslöst en möjlighet att utveckla din röst i en mindre grupp. Cirkelledaren använder elpiano, eget pedagogiskt material och bakgrunder, och det är mycket betoning på melodi.

Ledare

Sångpedagogen Berit Selins liv som yrkesverksam sångerska började vid Göteborgs musikhögskola, Operastudion 67 vid Kulturama och allehanda kurser på kontinenten. För tillfället sjunger hon ett program som blandar gammalt med nytt i ett lättsamt format under namnet Stella non vedente, riktat mot den äldre publiken.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
480659
Startdatum
29 maj 2021
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
14:00–15:30
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
1
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
300 kr
Cirkelledare
Berith Sellin
Anmäl dig