Hoppa till huvudinnehåll

Sommarprogram: Sångkurs för nybörjare

Ta ett djupt andetag, kolla hållningen och stå stadigt med båda fötterna. Känn att hakan är avslappnad, sätt händerna i sidan och hojta lite högt och hojta sedan lite lägre efter behag.

Kom och sjung med glädje tillsammans!

I denna kurs förväntas du vara nybörjare och fokus kommer ligga på grundläggande sång- och andningsteknik. Här får du förutsättningslöst en möjlighet att utveckla din röst i en mindre grupp. Cirkelledaren använder elpiano, eget pedagogiskt material och bakgrunder.

Vi kommer att jobba med några utvalda kända låtar som du bör förbereda innan kursen. Texter till dessa skickas ut ca en vecka innan kursstart.


Ledare

Sångpedagogen Berit Selins liv som yrkesverksam sångerska började vid Göteborgs musikhögskola, Operastudion 67 vid Kulturama och allehanda kurser på kontinenten. För tillfället sjunger hon ett program som blandar gammalt med nytt i ett lättsamt format under namnet Stella non vedente, riktat mot den äldre publiken.

Kursdagar

Lördag-söndag 15-16 juni klockan 11.00-12.30.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos ABF Stockholm samt om villkor och ångerrätt hos oss https://abfstockholm.se/kurser/om/

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
503985
Startdatum
15 juni 2024
Veckodagar
Lördag, Söndag
Tidpunkt
11:00–12:30
Antal tillfällen
2
Antal lediga platser
12
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
695 kr
Cirkelledare
Berit Selin
Anmäl dig