Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Trumkurs - endast kvinnliga deltagare

Trumlektioner för kvinnor! Börja spela trummor från grunden. Birgitta Pincott, som spelade i 60-talsbandet Nursery Rhymes, lär ut grunderna i trummor i liten grupp med max 5 deltagare.

I kursavgiften ingår trumstockar och fika. Ha på dig bekväma skor utan klack.

I denna kurs lär du dig trummornas alla delar, att hålla takten och börja spela enkla trumkomp och fill in, få genomgång av enkla noter och spela till kända pop- och rocklåtar!

För denna kurs förväntas du vara nybörjare. Åldersgräns är 18 år, men det finns ingen övre åldersgräns.

Kursen arrangeras i samarbete med Loud Grrrl Sthlm.

Loud Grrrl Stockholm är ABF's satsning för att uppmuntra främst kvinnopersoners och ickebinäras kreativa skapande. Loud Grrrl drivs på fler platser i landet men verksamheten ser olika ut från stad till stad. I Stockholm har vi ett fokus på musik och arrangörskap där vi tar fram kortare utbildningar i form av kurser, workshops och föreläsningar samt arrangerar konserter. Detta för att öppna dörrar till delar av musikbranchen och kultursektorn som just nu är starkt dominerad av män. I Stockholm har vi i nuläget två replokaler varav den ena är en helt egen verksamhetslokal. Om du är intresserad av att samarbeta med oss eller kanske börja spela ett instrument, gå en kurs eller ställa dig i replokalskö, så är du varmt välkommen att skicka ett mail till loudgrrrl.stockholm@abf.se.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
452086
Startdatum
05 september 2018
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
18:00–20:15
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
-
Medarrangör
Loud Grrrl Sthlm
Plats
Loud Grrrl Enskede Gård
Palmfeltsvägen 30 12048 ENSKEDE GÅRD
Pris
1500 kr
Cirkelledare
Anmäl dig