Hoppa till huvudinnehåll

Fortsättningsutbildning för cirkelledare-Den digitala studiecirkeln

För dig som vill lära dig mer om digitala studiecirklar/kurser. ABF vill med utbildningen utmana dig som cirkelledare till digital kreativitet och erbjuda dig några verktyg som stöd för hur du kan genomföra din digitala studiecirkel/kurs.

Utbildningen vänder sig till cirkelledare inom ABF Distriktets medlemsorganisationer som tidigare deltagit i pedagogisk grundutbildning/cirkelledarutbildning via ABF (eller motsvarande) och som vill lära sig mer om digitala studiecirklar/kurser. ABF vill med utbildningen utmana dig som cirkelledare till digital kreativitet och erbjuda dig några verktyg som stöd för hur du kan genomföra din digitala studiecirkel/kurs.

Utbildningen fokus är distanspedagogik, av erfarenhet vet vi att teknikfrågor ofta kommer upp, därför har vi ett teknik pass på två timmar som komplement för de cirkelledare som kommer använda den plattformen.

Anna och Hanna som håller i utbildningen kommer finnas uppkopplade i videomötet 30 minuter före start så om ni vill testa tekniken eller exempelvis behöver hjälp med inloggningen eller var ni stänger av mikrofonen så finns vi tillgängliga.

Villkor: Du har gått pedagogisk grundutbildning/cirkelledarutbildning. Du är bekant med Teams.

Maxantal: 12 deltagare per kurs

Anmälningsavgift: Ingen avgift

Datum: 7 september 10.00-15.00

Teamsteknik (om behovet finns) 11 september 10.00-12.00

Anmälan: Ange vilken organisation du är med i. När kursen närmar sig kommer du få ett mejl med inloggningsuppgifter och övrig information.

Har du frågor kontakta oss på hanna.dorve@abf.se eller 08-444 77 93.
 

Välkommen!

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
425797
Startdatum
07 september 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
11
Medarrangör
LO-distriktet i Stockholms län
Plats
Webben
Distans
Pris
Gratis
Cirkelledare
Anna Bergkvist
Anmäl dig