Hoppa till huvudinnehåll

Fortsättningsutbildning för fackliga handledare-Den digitala studiecirkeln

ABF Distriktet i Stockholmsregionen och LO-distriktet i Stockholms län inbjuder till: Fortsättningsutbildning för fackliga handledare Utbildningen vänder sig till fackliga handledare inom ABF och LO som tidigare deltagit i pedagogisk grundutbildning/handledarutbildning via ABF.

För dig som lära sig mer om digitala studiecirklar/kurser. ABF vill med utbildningen utmana dig som handledare till digital kreativitet och erbjuda dig några verktyg som stöd för hur du kan genomföra din digitala studiecirkel/kurs.

Utbildningen syftar inte till att vara en teknikutbildning eller att utbilda i verktyget Microsoft teams men då vi använder den plattformen som lärplattform kommer ni få tillfälle att testa den lite.

Anna och Hanna som håller i utbildningen kommer finnas uppkopplade i videomötet 20 minuter före start så om ni vill testa tekniken eller exempelvis behöver hjälp med var ni stänger av mikrofonen så finns vi tillgängliga.

Villkor: Du har gått pedagogisk grundutbildning/handledarutbildning. Du är bekant med Teams.

ABF Distriktet i Stockholmsregionen erbjuder entimmes föreläsning om Teams, se annan inbjudan. Vi prioriterar tvärfackliga handledare och tar hänsyn till spridning bland LO-förbunden i urval av deltagare om söktrycket är högt.

Maxantal: 12 deltagare

Anmälningsavgift: 500 kr

Datum: 14 maj 10.00-15.00 (sista anmälningsdag 11 maj)

19 maj 10.00-15.00 (sista anmälningsdag 15 maj)

Anmälan: om inte länkarna ovan fungerar sök på www.fackligutbilding.se. Har du frågor kontakta oss på hanna.dorve@abf.se eller 08-444 77 93.
När du har anmält dig kommer du få ett mejl med inloggningsuppgifter och övrig information.

Välkommen!

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
425789
Startdatum
14 maj 2020
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
10:00–15:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
1
Medarrangör
LO-distriktet i Stockholms län
Plats
Webben
Distans
Pris
Gratis
Cirkelledare
Anna Bergkvist