Hoppa till huvudinnehåll

Att möta medlemmar i kris -fördjupning

Utbildningen syftar till att ge anställda och förtroendevalda verktyg och arbetssätt när det gäller att möta medlemmar i kris/svåra situationer. Utbildningen kommer att ta upp flera olika delar kring hur du kan bemöta och hantera medlemmar som befinner sig i någon form av kris.

Kort repetition och fördjupning utifrån grundkursens innehåll. Vi tar även upp samtalets pedagogik. Dagen utgår ifrån att deltagarna tar med sig egna fall. Vi kommer öva på  bemötande i rollspel.

Utbildningens ledare är Ola Dorve, folkhögskollärare och terapeut, som har utbildat bland annat diakoner och fritidsledare i omvälvande situationer eller kriser.

Målgrupp: Du som är anställd eller aktiv medlem i någon av ABFs medlemsorganisaitoner och har deltagit i Att möta medlemmar i kris-grund eller motsvarande.
Datum: 6 oktober
Tid: 8.30-17.00
Adress: Olof Palmes gata 9, plan 5
Deltagaravgift: 500 kr (ingår fika, ej lunch)


Sista anmälningsdag: vi vill ha din anmälan senast 4 veckor före kursstart. Om du är sent ute, hör av dig till oss!
Avanmälan: Kan du inte delta, avanmäl dig senast en vecka före kursstart. Vid senare avanmälan kan vi behöva fakturera hela eller del av kurskostnaden.

Ange vilken medlemsorganisation du kommer ifrån i meddelanderutan, så att deltagaravgiftsfaktura skickas till rätt mottagare.

 


 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
425924
Startdatum
06 oktober 2022
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
09:00–16:00
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
19
Medarrangör
ABF Distriktet i Stockholmsregionen
Plats
Olof Palmes gata 9
Olof Palmes gata 9 Stockholm
Pris
500 kr
Anmäl dig