Hoppa till huvudinnehåll

Förändra inifrån med feminism

Blir 2020 året då vi utmanar våra inlärda beteendemönster? Kan och vill vi lära oss andra sätt att vara och leva? Vad skulle sådana förändringar leda till på lång sikt?

Förändra inifrån med feminism är en öppen föreläsningsserie med tillhörandestudiecirkel. Vi kommer att titta på hur vi lär oss att vara på ett visst sätt och leva utifrån ramar som utgår från kön och utseende. Vad innebär det för oss när vi växer upp och hur mycket påverkar det oss genom resten av våra liv? Tillsammans hittar vi verktygen för hur vi både enskilt och kollektivt kan arbeta kringförändring av normer.

Vi undersöker hur vi med feminism som utgångspunkt kan lära oss att vårda oss själva och varandra på ett mer hållbart sätt. Maskulinitetsnormer, normkreativ pedagogik, jämställt föräldraskap är teman vi utgår från tillsammans med kompetenta föreläsare. 

 Föreläsningsserien och studiecirkeln arrangeras av Feministiskt initiativ Stockholm i samarbete ABF Stockholm och fokuserar på bildning, personlig utveckling och förändringsarbete med intersektionell feminism som grund.

Varmt välkommen!

 

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
471945
Startdatum
30 januari 2020
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
18:31–21:00
Antal tillfällen
5
Antal lediga platser
1
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
Gratis
Cirkelledare
Jolene Larsen-Kilan
Anmäl dig