Hoppa till huvudinnehåll

Inkluderande förening

Ibland kan de aktiva i en förening uppleva att de inte når ut med föreningens verksamhet till alla som borde ta del av den! Hur står det till hos er? Når er förening de personer i alla åldrar, med olika bakgrunder och livssituationer som ni vill?

Hur vi bemöter blivande medlemmar och lyssnar på deras viktiga frågor är givetvis viktigt för att de ska känna att föreningen är relevant och viktig för dem, även hur vi formar vår verksamhet och bjuder in till olika aktiviteter spelar roll!
Utbildningsdagen tar bland annat upp normkritik, diskrimineringsgrunder och hur föreningens värdegrunder kan omsättas i ett bra bemötande!
Carin Thurfjell som är ledare har enorm erfarenhet och kunskap om inkludering, tillgänglighetsfrågor och hur det är att arbeta i en förening.

Målgrupp: Förtroendevalda, anställda och aktiva inom ABFs medlemsorganisationer
Datum: 21 maj
Tid: 9.30-15.00
Adress: Olof Palmes gata 9, plan 5
Deltagaravgift: 500 kr (ingår fika, ej lunch)


Sista anmälningsdag: vi vill ha din anmälan senast 4 veckor före kursstart. Om du är sent ute, hör av dig till oss!
Avanmälan: Kan du inte delta, avanmäl dig senast en vecka före kursstart. Vid senare avanmälan kan vi behöva fakturera hela eller del av kurskostnaden, gäller även kurser utan deltagaravgift.

Ange vilken medlemsorganisation du kommer ifrån i meddelanderutan, så att ev. deltagaravgiftsfaktura skickas till rätt mottagare.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
425912
Startdatum
21 maj 2022
Veckodagar
Lördag
Tidpunkt
09:00–15:30
Antal tillfällen
1
Antal lediga platser
25
Medarrangör
ABF Distriktet i Stockholmsregionen
Plats
Olof Palmes gata 9
Olof Palmes gata 9 Stockholm
Pris
500 kr
Cirkelledare
Carin Thurfjell
Anmäl dig