Hoppa till huvudinnehåll

Engelska konversation A2-B1

Med ökade engelskkunskaper blir det dessutom roligare att ta del av all engelskspråkig film, litteratur och populärkultur. Det finns med andra ord alltid anledning att förbättra sin engelska, oavsett om du är nybörjare eller redo för en avancerad kurs.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Konversationskurs
Våra konversationskurser i engelska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt. Under kursen diskuterar vi aktuella samhällsfrågor, vardagsliv och kultur. För att gå en konversationskurs i engelska behöver du ha vissa förkunskaper.

A2
Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv.

B1
Jag kan förstå huvudinnehållet i tydligt standardspråk. Jag kan utan förberedelser ge mig in i samtal som rör kända vardagliga händelser. Jag kan enkelt binda samman fraser för att beskriva erfarenheter och händelser.

Ledare
Monica Axelsson är en av våra mest erfarna cirkelledare. Hon leder ett flertal studiecirklar i engelska, från nivå A1 till C1.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
488025
Startdatum
10 februari 2022
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
14:30–16:00
Antal tillfällen
12
Antal lediga platser
7
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
2100 kr
Cirkelledare
Monica Axelsson
Anmäl dig