Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Engelska konversation C1C2 tretimmars

Med engelska kommer du långt – både på resan och i yrkeslivet.

Med engelska kommer du långt – både på resan och i yrkeslivet. Med ökade engelskkunskaper blir det dessutom roligare att ta del av all engelskspråkig film, litteratur och populärkultur. Det finns med andra ord alltid anledning att förbättra sin engelska, oavsett om du är nybörjare eller redo för en avancerad kurs.

Konversationskurs
Våra konversationskurser i engelska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt. Under kursen diskuterar vi aktuella samhällsfrågor, vardagsliv och kultur. För att gå en konversationskurs i engelska behöver du ha vissa förkunskaper. Vi erbjuder språktester där du kan testa vilken nivå som passar dig.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial tillkommer.

C1
Jag kan förstå, höra eller läsa mer utvecklat språk som långa och komplicerade faktatexter och litterära texter. Jag kan uttrycka mig flytande och spontant utan att söka efter rätt uttryck.

C2
Jag kan utan problem förstå i stort sett allt jag hör och läser och återge fakta och argument. Jag kan utan ansträngning ta del i vilket samtal som helst och uttrycka mig flytande.

Denna cirkel har vikarie då Rebecca Eriksson är föräldraledig.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
451630
Startdatum
20 september 2018
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
17:45–20:15
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
8
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
1920 kr
Cirkelledare
Ingrid Elizabeth Honeth
Anmäl dig