Hoppa till huvudinnehåll

Arrangemangsbild

Franska - Intensivkurs inför resan A1

Behöver du fila lite på din skolfranska inför resan till Frankrike? Eller vill du lära dig franska i ett mer intensivt tempo? Då har du hittat rätt franskakurs!

Med utgångspunkt från läroboken Franska 1 tar du dig igenom vanligt förekommande fraser som du behöver under din resa. Du får lära dig hur du formulerar dig på restaurangen, i hotellreceptionen, när du presenterar dig själv och i många andra situationer.

Franska
Maten, litteraturen, kafélivet, broarna i Paris… Det är lätt att förälska sig i den franska kulturen. Inte konstigt att franskakurserna är bland våra absolut mest populära. Oavsett om du aldrig läst franska tidigare eller redan tillägnat dig en hel del franskakunskaper så har vi kursen för dig. På ABF Stockholm erbjuds franskakurser både för nybörjare och för dig som vill lära dig språket genom att delta i en bokcirkel på franska.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

A1
Jag kan förstå och använda mycket enkla ord och fraser. Jag kan presentera mig själv och ställa enkla frågor. Jag kan samtala på ett enkelt och långsamt sätt. Observera att detta inte är en nybörjarnivå, utan kräver förkunskaper motsvarande en termin (24 studietimmar).

Ledare
Philippe Pasi

Litteratur
Franska 1, ISBN: 9789144026411

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
452334
Startdatum
08 november 2018
Veckodagar
Torsdag
Tidpunkt
13:30–15:00
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
5
Medarrangör
ABF Stockholm
Plats
ABF-Huset
Sveavägen 41 11140 STOCKHOLM
Pris
900 kr
Cirkelledare
Philippe Pasi
Anmäl dig