Hoppa till huvudinnehåll

Franska B2

Ta chansen att utveckla dina kunskaper i franska med ABF Stockholm i vår!

Inte konstigt att franskakurserna är bland våra absolut mest populära. Oavsett om du aldrig läst franska tidigare eller redan tillägnat dig en hel del franskakunskaper så har vi kursen för dig. På ABF Stockholm erbjuds franskakurser både för nybörjare och för dig som vill lära dig språket genom att delta i en bokcirkel på franska.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

B2
Jag kan förstå längre framställningar samt följa med i mer komplicerad argumentation. Jag samtalar och kommunicerar i stort sett utan problem.

Litteratur
Escalade 5, ISBN 9789147118328


Ledare

Mikael Törnblom Duthu är uppvuxen i Frankrike och arbetar som kursledare i moderna språk. Samarbetet med ABF började år 2014 som cirkelledare i spanska, engelska, franska och SFI. Han har arbetat i Spanien, är utbildad historiker och är även verksam som kommunikatör.

Bra att veta 

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR. OBS! Ändrade avbokningsregler from hösten 2022.

 

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
492128
Startdatum
14 september 2022
Veckodagar
Onsdag
Tidpunkt
15:30–17:00
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
12
Plats
Distans på nätet
Pris
2300 kr
Anmäl dig