Hoppa till huvudinnehåll

Franska inför resan (A2 intensiv)

Maten, litteraturen, kafélivet, broarna i Paris… Det är lätt att förälska sig i den franska kulturen. Med utgångspunkt från läroboken Franska 2 tar du dig igenom vanligt förekommande fraser du behöver under resan.

Med utgångspunkt från läroboken Franska 2 tar du dig igenom vanligt förekommande fraser som du behöver under din resa. Du får lära dig hur du formulerar dig på restaurangen, i hotellreceptionen, när du presenterar dig själv och i många andra situationer.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

A2
Jag kan förstå fraser och vanliga ord som gäller mina personliga förhållanden. Jag kan delta i samtal om välkända ämnen men inte hålla liv i ett samtal själv.

Litteratur
Franska 2
ISBN: 9789144050966

Upplägg
Detta är en intensivkurs inför resan till Frankrike. Tempot är snabbare än vanligtvis och träffarna ligger också tätare.
Nivån är A2, gruppen utgår från boken Franska 2.

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.

Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
470540
Startdatum
11 maj 2020
Veckodagar
Måndag, Tisdag, Onsdag
Tidpunkt
17:30–20:00
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
12
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1270 kr
Cirkelledare
Philippe Pasi
Anmäl dig