Hoppa till huvudinnehåll

Italiensk bokcirkel: Il circolo del libro B1/B2

Våra bokcirklar i italienska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt samt att utveckla ditt läsande

På ABF Stockholm kan du läsa italienska oavsett om du är nybörjare eller om du redan kommit en bit på vägen med dina kunskaper.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Bokcirkel
Våra bokcirklar i italienska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt samt att utveckla ditt läsande. För att gå en bokcirkel i italienska behöver du ha vissa förkunskaper. Vi erbjuder språktester där du kan testa vilken nivå som passar dig.

B1/B2 
Jag kan förstå, höra eller läsa mer utvecklat språk som långa och komplicerade faktatexter och litterära texter. Jag kan uttrycka mig flytande och spontant utan att söka efter rätt uttryck.

Upplägg
Gruppen läser en bok samt diskuterar innehållet i dina på sina träffar. Kan liknas vid en bokcirkel på italienska.

Litteratur

Bra att veta

  • För att kunna anmäla dig här på hemsidan måste du ange en mejladress. Har du inte det är du välkommen att anmäla dig via telefon 08-453 41 00.
  • Kallelsen får du ungefär tio dagar innan kursstart.
  • Eventuell kostnad för studie- eller arbetsmaterial kan tillkomma.
  • Pensionärer har 10 procent rabatt på cirklar. 
Arbetslösa och långtidssjukskrivna på heltid har 50 procent rabatt på cirklar under dagtid (vardagar före klockan 16.30) och 30 procent kvällstid (klockan 16.30 och senare) och helger.
  • Läs mer om hur det fungerar att gå en kurs hos oss, samt om villkor och ångerrätt HÄR.

Nuvarande anpassningar
Verksamheten i ABF-huset är anpassad efter den rådande situationen och de fysiska träffarna genomförs efter noggrann prövning enligt Folkhälsomyndighetens riskbedömningsmall och myndigheternas råd och anvisningar.
Lokaler anpassas efter gruppens storlek, detta för att möjliggöra för att placera sig glest i lokalen. Goda möjligheter till handtvätt finns.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
477060
Startdatum
05 oktober 2020
Veckodagar
Måndag
Tidpunkt
12:00–13:30
Antal tillfällen
10
Antal lediga platser
7
Plats
ABF-huset
Sveavägen 41 11134 STOCKHOLM
Pris
1540 kr
Cirkelledare
Nicoletta Consumi
Anmäl dig